Et hav

av muligheter

target1

Et hav

av muligheter

target1

BELIGGENHET

Så nært – så nært

Det skal godt gjøres å få bedre tomt enn dette. Så nær sjøen at du kan kjenne saltsmaken på tunga. Så nært til togstasjonen at du er i sentrum før du vet ordet av det.

Så nært til handel at du kan stikke tilbake til butikken hvis du har glemt kaffe - for så å komme hjem igjen og oppleve at tiden nesten har stått stille.
Navnet Mariero sentrum finnes ikke på kartet – men for de som bor i bydelen innehar strekningen på ca 1 km fra rundkjøringen og krysset retning E39 i sør til bussway tunnelen i nord, alt som trengs. Coop OBS Hypermarked, McDonalds, Slettvoll møbler, The Shack, Helgø Meny, Rema 100, Foodcourts, Apotek 1, elektronikkbutikken Power og Byggevarehus Coop Bygg – de ligger alle i "Mariero sentrum" – sjekk ut kartet. 
Mariero%20Hi-res-9934-BW
Så nært 
     til Gandsfjorden at hverdagen blir
     et skiftende maleri av stemningsbilder.
Så nært til Gandsfjorden at hverdagen blir et skiftende maleri av stemningsbilder.
MARIERO-Farge-0092
AKTIVITETER
Turterreng for store og små

Våren er en fin tid for små turer. Og med en av regionens flotteste turstier rett på utsiden av leligheten, kommer du deg lett både nordover og sørover – til fots eller på hjul – på søndagstur eller på til jobb. 

På veien passerer du små havner, flotte fiskeplasser, en romantisk benk perfekt for en kaffipause og Vaulen badeplass, byens kanskje koseligste badestrand. Hele turen går langs det nye dobbelssporet som ble bygd for noen få år siden, og hele turen går i vannkanten med fjordutsikt til hele bymarka på Riskasiden, Lifjell og Dale. God tur! 
Så nært 
    til småkrabber og skjell
    at små gjester vil gispe av fryd.
Så nært til småkrabber og skjell
at små gjester vil gispe av fryd.
Så nært
    til bade- og fiskeplass at du kan
    labbe bort med håndkle eller fiskestangen
    over skulderen.
Så nært til bade- og fiskeplass at du kan labbe bort med håndkle eller fiskestangen over skulderen.
burgers_653346682-black
mat
Fastfood, varme rundstykker og indrefilet

Enten du er i humør for en fastfood-burger med noe snack på siden, fersk sushi eller en nystekt god pizza - så finner du det her. MacDonalds, Pizzabakeren, Sabi Sushi og The Shack, ligger alle i i nærheten av hverandre. Lunsjmat som saftige tebrød, ferske rundstykker og nybakte horn har bakeriet inne på Coop Obs. Og er det indrefilet som står på menyen så kan du enten kjøpe den fersk hos Rema 100 og Helgø - eller hoppe på toget til Sandnes og Stavanger for fiks ferdig servering 
handel
obs – her har du mange muligheter

Navnet Mariero sentrum finnes ikke på kartet – men for de som bor i bydelen innehar strekket fra rundkjøringen ved Coop Obs i sør til bussway-tunnelen i nord, alt som trengs i en travel hverdag. Coop OBS Hypermarked, McDonalds, Slettvoll møbler, The Shack, Helgø Meny, Rema 100, Foodcourts, Apotek 1, elektronikkbutikken Power og Byggevarehus Coop Bygg – de ligger alle i "Mariero sentrum" – sjekk ut kartet. 
mariero-obs
MARIERO-Farge-8736
transport
Det går på skinner

Mariero stasjon - din lokale holdeplass enten du skal nordover eller sørover. Å ha toget i nabolaget er en luksus mange kunne tenkt seg. Det gjør det også enklere å la bilen stå igjen i det lukkete garasjeanlegget under Mariero Panorama, og hoppe på toget uten å tenkte bompenger, trafikk, parkering og bensinutgifter.

Er bussen ditt valg for å komme til A og B, så er den nye Busswayen på Mariero et godt alternativ – kun 5 minutt fra boligen.  Og med månedskort fra Kolumbus kan du reise både buss, hurtigbåt til Byøyene/Hommersåk, Vassøy-ferja og tog for en rimelig penge. Hytta – neste stopp!