Uno form

Dansk design av ypperste merke

target1

Uno form

Dansk design av ypperste merke

target1

Kvaliteter i hver detalj

Leilighetene i Mariero Panorama blir levert med uno form-kjøkken, en dansk designklassiker skapt av Arne Munch.

Med et markant design-, forretningstalent og idérikdom revolusjonerte Arne Munch på slutten av 1960-tallet hele den danske og skandinaviske kjøkkenbransjen med sin kube på 60 x 60 x 60 cm. Den kvadratiske modulen gjorde det mulig å snu og vende på modulen etter brukerens behov og rommets innredning. Slik skapte de harmoniske målene et estetisk vellykket møbel. Et italiensk sofabord ga Munch ideen til Uno forms karakteristiske lamellskuffefronter, og avskaffet dermed håndtakene på kjøkkenet – også det var en revolusjon. Navnet på kjøkkenet avspeiler selvsagt enkelheten – designet var basert på én form – på latin heter det “uno form”.
Uno form er god match med design- og arkitektur-linjene i Mariero Panorama. Det er en eksklusiv og sofistikert kjøkkenløsning som kler deg som har sansen for rene linjer, lekre materialer og en sterk individuell look.
uno-form-logo
MARIERO-Farge-8969

KJØKKENMODELL

Avant Garde
”Essence of purity”

Uno form-modellen Avantgarde i Glacier White S-series leveres som standard og er god match med design- og arkitekturlinjene i Mariero Panorama. Avantgarde er en eksklusiv og sofistikert kjøkkenløsning som kler deg som har sansen for rene linjer, lekre materialer og en sterk individuell look.

Egne kjøkkentegninger tilpasset planløsning leveres til hver enkelt leilighet. Snakk med salgsansvarlig for nærmere detaljer.
HiRes_K%C3%B8kken_7