Futurehome

en naturlig del av boligen

target1

Futurehome

en naturlig del av boligen

target1

Oversikt og trygghet

Futurehome sin smarthusløsninger blir en naturlig del av alle leilighetene i Mariero Panorama. Den gjør det mulig å koble til alle de smarte enhetene i din leilighet, for eksempel lys- og varmestyring, og få dem til å fungere sammen gjennom Futurehome sin brukervennlige applikasjon.


Mer informasjon om Futurehome
Hjemmet er en plass man skal slappe av og føle seg trygg. Med løsningen fra Futurehome vil du få full oversikt og kontroll over både lys, varme, dørlåser med mer – uansett hvor du er i verden. Å selv om ulykker kan skje, vil du enkelt kunne forhindre eller begrense mange av dem med et smarthus-teknologi.
 
futurehome_system_1

Smarte produkter

lys
smart lysstyring

Du kan styre alle lysene i ditt hjem ved hjelp av Futurehome-appen. Det kan gjøres manuelt via systemet, eller man kan sette automatisk styring av lys i et rom basert på tidsinnstillinger eller bevegelse.

Dette kan for eksempel være nyttig om natten, så man slipper å lete etter lysbrytere i mørket!   
MARIERO-Farge-0008
varme & GASS
Økt komfort med smart varmestyring

Gjør hjemmet ditt til en bedre plass å bo med smart varmestyring fra Futurehome. Skru av varmen om natten, ha det ferdig oppvarmet til morgenen og senk temperaturen i rom hvor vindu står åpent. Varmestyring skjer med hjelp av Futurehome-appen, manuelt på termostat eller automatisert med regler og tidsinnstillinger. Løsningen er også mijøvennlig og gir et mindre strømforbruk. Det er bra både for miljøet og lommeboka. 

For spørsmål rundt Futurehome-løsningen til Mariero Panorama snakk med salgsansvarlig