Fjord. Fjell.

Og terrasseleiligheter

target1

Fjord. Fjell.

Og terrasseleiligheter

target1

LEILIGHETENE

Et variert
bomiljø

Ifølge arkitektene bak Mariero Panorama appellere prosjektet til en stor og variert målgruppe enten man har barn eller er et ektepar som ønsker å selge eneboligen sin fordi ungene har flydd fra redet.

Felles for leilighetene er at de har åpne planløsninger, store vinduer og god utsikt. Og at beliggenheten er udiskutabel.
MARIERO-BW-8741
border
 UNO FORM KJØKKEN

Numero Uno!

Alle leilighetene i Mariero Panorama blir levert med uno form-kjøkken, en dansk designklassiker skapt av Arne Munch. Med et markant design-, reklame- og forretningstalent og stor idérikdom revolusjonerte Arne Munch på slutten av 1960-tallet hele den danske og skandinaviske kjøkkenbransjen. Dette mener vi du som boligeier skal nyte godt av.
U-Series_Black%20Oak_1-avantgarde
18082017-futurehome
Smarthus-prosjekt

Teknologi og komfort i ett

Futurehome sin Smarthub blir en naturlig del av alle leilighetene i Mariero Panorama. Den gjør det mulig å koble til alle smart-enhetene i din leilighet, og via app kan du enkelt styre både belysning og varme i den nye boligen. Og JA – for de ekstra ivrige er det masse flere muligheter.

UTSIKT OG KVELDSSOL

Livet på terrassen

Flere av leilighetene har balkong og uteområde på begge sider. Dermed er man sikret utsikt på den ene siden og kveldssol fra vest på den andre siden.
Mariero-304865177